Cellspace Hardware Dept.

The adventures of the Brothers Knappertje and Dr-T the Hardware Department of Cellspace

Friday, March 17, 2006

cshwdpt_failed_facerecognitioncamera

Niet alleen TNO werd bezocht maar ook Oma Broertje kon rekenen op onze steun. Na een klein ziekenhuis debacle werd het tijd om OMA even een kusje te brengen. Alle beveilingscamera's sloegen op tilt en de Imageregognition tool staat nu nog te renderen. HIT, RUN and FAIL.

cshwdpt_new_bisiness-naoorlogsekinderopvang

Een nieuw bedrijf werd geboren "naoorlogsekinderopvang" Een europese subsidie ging vandaag de deur uit om het krijt te subsidieren.(spelling check volgt als de Mentor dit gezien heeft)

cshwdpt_new_homebase


cshwdpt_new_homebase
Originally uploaded by adriaanverstijnen.
CSHWDPT wordt toch wat bibberig van de op komst zijnde verhuizing. De NDSM wordt zo duur dat we ons toch genoodzaakt zagen om een anti-kraak optie bij de inmiddels lege twintowers van Philips te overwegen. Sterker nog kraken wordt ook intern besproken. Wij poetsen onze bijlen vast. Inschrijven kan per heden.

cshwdpt_tno


cshwdpt_tno
Originally uploaded by adriaanverstijnen.
CSHWDPT ging vandaag op bezoek bij TNO. Broertje gleed bijna uit z'n broekje toen hij de enorme schotelpower op het dak zag.

Sunday, March 12, 2006

wildplas

  Posted by Picasa

wild-plasje aatski

De illegale praktijken van CSHWDPT zijn wereldberoemd. Al moeten we helaas toegeven dat onze milieuvrienden met deze aktie ons voorwaren. Prima aktie en aatski zette het geheel met een theatraal wildplassertje nog even extra onder druk. Posted by Picasa